8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPrimarul din Târgu-Jiu a intrat în izolare, după ce a avut contact cu o persoană infectată cu coronavirus

Primarul din Târgu-Jiu a intrat în izolare, după ce a avut contact cu o persoană infectată cu coronavirus

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a intrat vineri în izolare la domiciliu, după ce la ultima ședință operativă a intrat în contact cu un salariat al Aparegio Gorj, confirmat cu noul coronavirus. Este vorba de un șef de serviciu. În total, doi angajați ai Aparegio Gorj au fost confirmați vineri cu noul coronavirus.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Gorj, 48 de salariați ai Primăriei Târgu Jiu și ai Aparegio Gorj au intrat vineri în izolare, fiind contacți ai celor doi angajați ai operatorului de apă și canal. Alături de primarul Marcel Romanescu au intrat în izolare și Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Târgu Jiu, Raul Chiriac, șeful Serviciului Investiții, sau Alexandru Zaharia, directorul Edilitara Târgu Jiu. Ancheta epidemiologică derulată de DSP Gorj este în desfășurare. După finalizare vor fi recoltate probe pentru depistarea COVID 19.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS