16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPeste 80 de polițiști au efectuat o razie de amploare în Târgul din 1 Mai

Peste 80 de polițiști au efectuat o razie de amploare în Târgul din 1 Mai

-

Peste 80 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au desfășurat, astăzi o razie în Târgul din 1 Mai Craiova cu scopul de a proteja populația de anumite practici comerciale ilicite, prevenirea faptelor comise cu violență dar și a ilegalităților comise în alte domenii.

La acțiune au participat polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, economic, rutieră, investigații criminale, conductori câini, dar și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Dolj.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în urma activităților desfășurate, polițiștii au verificat 27 de societăți comerciale și aproximativ 60 de persoane fizice. De asemenea, în cadrul filtrelor organizate, polițiștii au controlat aproximativ 30 de autoturisme și au legitimat peste 130 de persoane.

Amenzi de peste 160.000 de lei

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 29 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 160.000 de lei, iar ca măsuri complementare au fost confiscate produse alimentare și nealimentare în valoare de aproximativ 19.000 de lei, dar și suma de 3.500 de lei.

De asemenea, polițiștii au constatat 3 infracțiuni, fiind depistați agenți economici care desfășurau acte de comerț cu bunuri care prezentau însemnele unor mărci celebre, fără a putea prezenta documente care să ateste autenticitatea acestora.

Astfel, în cadrul dosarelor penale întocmite, polițiștii au indisponibilizat peste 650 de articole vestimentare, cosmetice și încălțăminte, valoarea acestora fiind de 69.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Încep lucrările la Spitalul Regional Craiova! Ce firmă a...

Agenţia Naţională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate (ANDIS) a...

ȘTIRI GdS