2.1 C
Craiova
duminică, 29 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Bărbat, condamnat la închisoare, ridicat de pe stradă și dus la Penitenciar

Bărbat, condamnat la închisoare, ridicat de pe stradă și dus la Penitenciar

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au pus în aplicare la finalul săptămânii trecute un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Motru pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Motru, prin care a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 14 luni. Polițiști de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Motru l-au depistat pe acesta pe raza localității, ocazie cu care au procedat la reţinerea acestuia şi depunerea în Penitenciarul Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Au trecut peste eșecul cu Steaua. SCMU Craiova, victorie...

Eșecul de sâmbătă, cu Steaua (2-3), se...

ȘTIRI GdS

Ce amendă a primit o craioveancă după ce s-a...

S-a certat cu prietenul și a sunat la 112. Asta a făcut o craioveancă de 29 de ani. Femeia s-a răzgândit imediat, însă polițiștii au depistat-o și au amendat-o.

Gorjul rămâne „verde“ la rata de infectare cu Covid-19....

Gorjul rămâne „verde“ la rata de infectare cu Covid-19, potrivit raportării transmise, duminică, de Grupul de Comunicare Strategică.

Pieton accidentat mortal pe Centura de Nord a Craiovei

Pieton accidentat mortal pe Centura de Nord a Craiovei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Olguța Vasilescu dă vina pe prefect pentru închiderea căsuțelor...

Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a dat vina pe prefectul de Dolj Nicușor Roșca pentru închiderea căsuțelor din Târgul de Crăciun.

Gorj: 207 amenzi date de polițiști, în contextul prevenirii...

207 amenzi au fost date de polițiștii gorjeni, în contextul prevenirii Covid-19. Au fost verificate peste 1.200 de persoane și 300 de autovehicule.

Tronsonul 2 al DE Craiova-Pitești avansează în ritm susținut

Tronsonul 2 al DE Craiova-Pitești avansează în ritm susținut.