34.6 C
Craiova
luni, 24 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn bărbat este anchetat după ce a spart geamurile unei locuințe din Turburea

Un bărbat este anchetat după ce a spart geamurile unei locuințe din Turburea

Un bărbat, de 43 de ani, din Turburea, Gorj, este anchetat după ce a spart geamurile unei locuințe din Turburea. Astfel, polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi de către o femeie, de 32 de ani, din comuna Turburea, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată de către soțul său, de 43 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că în urma unor neînțelegeri în familie, femeia s-ar fi mutat împreună cu fiica minoră la locuința părintească din aceeași localitate, iar soțul său a rămas să locuiască la adresa de domiciliu. În cursul zilei de ieri, bărbatul s-a prezentat la locuința soției sale și fără acceptul acesteia, a pătruns în curte, unde, ar fi spart mai multe geamuri de la locuință și ar fi amenințat că va distruge și bunuri din locuință.

A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de amenințare, violare de domiciliu și distrugere. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordinului de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, față de bărbat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS