7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjȘofer urmărit în trafic de polițiști, după ce a refuzat să oprescă

Șofer urmărit în trafic de polițiști, după ce a refuzat să oprescă

Un conducător auto a fost urmărit în trafic ieri, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Oamenii legii au efectuat semnal de oprire unui autoturism care circula pe DE 79, din direcția oraș Rovinari – oraș Filiași, și, întrucât acesta nu a oprit, mărind totodată viteza de deplasare, polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, cu autospeciala din dotare, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune.

Într-o curbă, conducătorul autoturismului urmărit a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă. A fost identificat conducătorul auto, un tânăr, de 26 de ani, din comuna Plopșoru, precum și un pasager de 29 de ani, din aceeași localitate.

În urma impactului cei doi tineri nu au suferit leziuni sau vătămări. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau altor substanțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS