9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalO casă nelocuită a fost cuprinsă de flăcări

O casă nelocuită a fost cuprinsă de flăcări

În acestă dimineață o casă nelociută a fost cuprinsă de flăcări. Focul s-a extins la alte trei garaje, un autoturism și un adăpost de animale. Pentru a opri incendiul, la fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții ISU Vâlcea, a ars : acoperișul casei, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 150 mp. și s- a degradat etajul superior. Din cauza distanței mici existența între imobile, incendiul s-a propagat și la niște anexe ale altui proprietar învecinat.

La acesta au ars: Structura a trei garaje în care erau depozitate mai multe bunuri de uz gospodăresc (o barcă pneumatică, un motofierastrau, un autoturism care a ars în totalitate, un adăpost de animale unde a murit un porc în greutate de circa 150 kg., un motocultor, mai multe mașini de găurit depozitate în interior, o lada frigorifică și alte bunuri de uz gospodăresc). Pentru stingerea incendiului, au acționat trei echipaje de stingere cu autospeciale cu apă și spumă și încă un echipaj smurd, pentru acordarea primului ajutor calificat în cazul eventualelor victime. După aproape trei ore de eforturi, pompierii au reușit să stingă incendiul.

Cercetările preliminare, efectuate la fața locului, arată că flăcările s-ar fi declanșat în urmă producerii unui scurtcircuit la instalația electrică a locuinței.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS