3.8 C
Craiova
miercuri, 8 decembrie, 2021
Știri de ultima orăLocalGorjMinoră dispărută, căutată de polițiști

Minoră dispărută, căutată de polițiști

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizaţi în noapte de 11 spre 12 mai, de un reprezentant al Complexului de Servicii Comunitare pentru Copiii în Dificultate Târgu Cărbunești, cu privire la faptul că, în acea seară, minora Gheorghe Elena Adriana, de 14 ani, din localitate, beneficiară a centrului, a plecat în mod voluntar și nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că, la momentul plecării, aceasta era îmbrăcată într-o geacă de culoare neagră, pantaloni albaștri și încălțăminte sport de culoare roz.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate aproximativă 53 kg, păr șaten, ochi căprui, ten măsliniu, fața rotundă, constituție atletică.
Persoanele care pot oferi detalii care să ajute la identificarea minorei sunt rugate să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce taxe se vor plăti în Craiova, în 2022

Taxa pentru folosirea stadionului de atletism pentru evenimente atletice şi maratoane internaţionale a fost redusă la jumătate, pentru anul 2022.

ȘTIRI GdS