11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTermo a creat o platformă online pentru asociaţiile de proprietari

Termo a creat o platformă online pentru asociaţiile de proprietari

Ca să vină în sprijinul asociaţiilor de proprietari, furnizorul de căldură al oraşului a creat o platformă online pentru acestea. Aici asociaţiile pot găsi toate informaţiile necesare şi descărca documentele de care au nevoie, cum ar fi facturi, consum energie termică, beneficiarii ajutorului de încălzire.

Platforma online se numeişte TERMEX ONLINE şi se găseşte pe actualul site al SC Termo Craiova SRL . Cu ajutorul acestei platforme abonații de tip Asociaţii de proprietari/locatari, prin „Contul meu”, se poata conecta în vederea vizualizării şi descărcării documentelor de care au nevoie. Pot fi descărcate următoarelor documente specifice: facturi; calcul penalitati; beneficiarii ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu energie termică pentru sezonul rece; consumul energiei lunare; anexa justificative la factura; borderou centralizator cuprinzând beneficiarii ajutorului pentru energie termica si cuantumul acestuia.


  „Platforma ” TERMEX ONLINE” poate fi accesată şi de pe telefoane/ tablete indiferent de sistemul de operare, având posibilitatea ca printr-o simpla poza să trimită către furnizor tabele completate şi ştampilate cu beneficiarii ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu energie termică pentru sezonul rece, precum și alte documente”,

se arată într-un comunica SC Termo Craiova SRL.


Pentru a obține accesul pe platforma „TERMEX ONLINE” prin ” Contul meu” reprezentanţii Asociațiilor de proprietari/ locatari trebuie să contacteze Compartimentul Facturare în vederea obținerii numelui de utilizator şi parola.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS