5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTrei ordine de protecție emise de polițiștii gorjeni pentru cazuri de violență în familie

Trei ordine de protecție emise de polițiștii gorjeni pentru cazuri de violență în familie

Trei ordine de protecție au fost emise la finalul săptămânii trecute de polițiștii gorjeni, în urma unor scandaluri care au avut loc în trei familii din județ.

Astfel, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Fărcășești au fost sesizați prin apelul 112 de către o femeie, de 40 de ani, din comuna Fărcășești, cu privire la faptul că tatăl acesteia, de 63 de ani, din comuna Fărcășești, a fost agresat fizic de către soțul său.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat, de 45 de ani, din comuna Fărcăşeşti, în urma unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violenţă asupra socrului său din aceeaşi localitate. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Ordin de protecție față de bărbat

Totodată, poliţiştii au emis ordin de protecție provizoriu față de bărbat , prin care i s-a dispus să păstreze o distanță de 100 metri față de reclamantă și persoana agresată, precum și față de locuință. De asemenea, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Turcinești au fost sesizați de către o femeie, de 84 de ani, din comuna Turcinești, cu privire la faptul că a avut un conflict cu nora sa.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, o femeie, de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi exercitat acte de violenţă asupra soacrei sale. Tânăra s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie. De asemenea, poliţiştii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, față de agresoare.

În plus, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile, faţă de un bărbat, de 54 de ani,  din comuna Slivileşti. Din verificările efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, bărbatul, aflându-se la locuinţa părintească din comuna Slivileşti, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violenţă asupra fratelui său, de 53 de ani din oraşul Târgu Cărbuneşti.

De asemenea, poliţiştii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, față de agresor, acuzat de violență în familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS