9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Peste 3.300 de contracte de muncă sunt suspendate în Gorj

Peste 3.300 de contracte de muncă sunt suspendate în Gorj

Mii de angajați din județul Gorj au contractele de muncă suspendate. În ultimele săptămâni angajatorii și-au trimis angajatorii acasă, din cauza situației economice generate de COVID 19.

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, până în data de 23 martie figurează ca suspendate 3.278 de contracte pe perioada nedeterminată și 64 pe perioadă determinate.

Un producător de cabluri electrice auto, cu punct de lucru în Târgu-Jiu, a anunțat, luni dimineață, că își suspendă activitatea până la data de 06.04.2020. Angajatorul are, la Targu-Jiu, 1.002 angajati, care vor intra în șomaj tehnic, până la data menționată. Închiderea producției, timp de două săptămâni, este o măsură împotriva răspândirii coronavirusului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...