21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPoliţia Locală notifică populaţia să respecte regulile minime pentru evitarea răspândirii – COVID 19

Poliţia Locală notifică populaţia să respecte regulile minime pentru evitarea răspândirii – COVID 19

Poliţia Locală din Craiova transmite notificări de înştiinţare către populaţie, care cuprind măsurile minime obligatorii ce trebuie respectate, pentru a preveni și evita infectarea cu virusul – COVID 19.
Aceste notificări urmează să fie lipite pe ușile de acces în blocurile de locuințe, distribuite pe domeniul public și publicate pe site-ul instituției.

Acestea au următorul conţinut:
„Vă rugăm să aveți în vedere următoarele aspecte:
-Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere.


-Feriți copiii de acele locuri de joacă care presupun atingerea unor suprafețe/obiecte comune de către un număr mare de copii.


-Limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane prin gesturi cum ar fi: strângerea mâinilor, îmbrățișările, sărutul obrajilor sau al mâinilor, atingerea fețelor cu mâinile.


-Inclusiv în privința persoanelor împreună cu care locuiți, să NU intrați în contact direct decât după igienizarea mâinilor atunci când reveniți la domiciliu.


-Evitați atingerea suprafețelor care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, butoane de lift sau de acces.


-A NU se confunda suspendarea cursurilor de învățământ cu VACANȚA, motiv pentru care vă rugăm să supravegheați copiii pentru a nu ieși în spațiul public (aglomerări de persoane) decât în caz de necesitate”
,

se arată în notificările transmise populaţiei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS