14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRAT ia măsuri: şoferii nu mai vând bilete, iar călătorii nu mai urcă pe uşa din faţă

RAT ia măsuri: şoferii nu mai vând bilete, iar călătorii nu mai urcă pe uşa din faţă

Pentru siguranţa craiovenilor care circulă cu mijloacele de transport în comun, RAT Craiova ia măsuri de ultimă oră. În primul rând , începând de vineri, 13 martie a.c şoferii de autobuz şi tramvai nu mai vând bilete călătorilor. În al doilea rând, călătorii nu vor mai urca în mijloacele de trasport în comun pe uşa din faţă.

Începand de vineri ,13 martie, personalul de bord din RAT SRL Craiova nu mai vinde bilete! Accesul pasagerilor în mijloacele de transport în comun nu se va mai face pe ușa din față.

Îi sfătuim pe craioveni să achiziționeze titluri de călătorie direct de pe aplicaţia :https://apps.apple.com/…/app/craiova-transport/id1471489857… sauhttps://play.google.com/store/apps/details… , astfel încat să evite contactul cu conducătorii auto, cu alți cetățeni, dar si să limiteze folosirea bancnotelor si a monedelor optând pentru plăți on-line.De asemenea, se menține vânzarea biletelor și abonamentelor  prin caserii.

Din acest motiv, vă sfătuim si vă rugăm să vă achiziționați un număr suficient de titluri de călătorie pentru a reduce astfel interacțiunea cu alte persoane. Măsura a fost luată de Comitetul pentru Situații Speciale de Urgență constituit la nivelul RAT S.R.L pentru protecția angajaților , dar și a dumneavoastră, stimați cetățeni!,

se arată într-un comunicat venit din partea RAT Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS