Acasă Local Gorj Carantină Prigoria. " Ne lasă mâncarea la poartă"

Carantină Prigoria. ” Ne lasă mâncarea la poartă”

-

Toate persoanele care au luat contact cu italianul care are coronavirus şi cu tânărul de 25 de ani din Prigoria se află în carantină.

Persoanele sunt izolate la domiciliu sub supravegherea jandarmilor şi poliţiştilor. Le-au fost luate probele şi astăzi urmează să afle rezultatele.

Aceştia nu au voie să interacţioneze cu alte persoane sau să părăsească domiciliul până la trecerea celor 14 zile de autoizolare. Starea lor de sănătate e bună.

” Suntem bine toţi. Nu luăm tratament. Cei de la primărie ne aduc apă şi mâncare. Vin, pun mâncarea la poartă şi cţnd pleacă ieşim să ne luăm pachetul. Şcolile sunt închise, urmează să se facă o deratizare. Dimineaţa primim conserve, pateuri şi la prânz mâncare gătită. Nu putem comunica cu ceilalţi şi ce aflăm, aflăm şi noi de la televizor. Sunt jandarmi şi poliţişti în stradă”, a spus o persoană aflată în carantină.

Andrada Betej, Facultatea de litere, Specializarea Jurnalism

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.