Acasă Local Gorj Gospodărie în flăcări la Săcelu

Gospodărie în flăcări la Săcelu

-

Pompierii gorjeni au fost solicitați să intervină miercuri dimineață pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu izbucnit la o construcție în comuna Săcelu, sat Săcelu.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci, precum și o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta violent la clădirea construită în mare parte din lemn, cu posibilitate de propagare. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. În acest moment, intervenția este în dinamică, incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidarea acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.

Cine suspendă popririle pe conturile debitorilor

ANAF nu mai face popriri pe conturi, dar trimite somații și titluri executorii în continuare. Cei care aveți popriri pe conturi instituite dinainte de situația de urgență, mare atenție! Suspendarea popririi o face terțul. Adică banca, angajatorul sau Casa de pensii.