5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

CAO, hai cu baliza!

După intervenţia pe care a avut-o ca urmare a unei avarii la o conductă de apă rece, la intersecţia străzilor Fraţii Goleşti cu Nicolae Iorga, CAO a uitat să semnalizeze locul.

Ce-i drept, groapa făcută în mijlocul carosabilului a fost astupată cu pământ şi pietriş. Numai că în urma precipitaţiilor căzute şi a traficului, piatra s-a împrăştiat pe carosabil, iar pământul a fost „tasat“ sub roţile autovehiculelor.

Acest amestec a făcut ca pe carosabil, în jurul gropii cu pricina, să se formeze mâzgă. Poate că semnalizarea la timp a locului intervenţiei i-ar fi atenţionat pe conducătorii auto să ocolească.

Dar cum aici nu a fost aşezată de la început o baliză sau orice alt marcaj de atenţionare, maşinile au intrat în plin în cavitatea săpată în pământ pentru remedierea defecţiunii.

Lucrări CAO nesemnalizate/foto:Claudiu Tudor

Într-adevăr, am avut o intervenţie în acea zonă. Muncitorii noştri au pus pământ şi pietriş, iar după tasare urmează să asfalteze. Dacă nu au semnalizat locul, îi voi atenţiona să facă acest lucru,

a precizat Alin Şuiu, director CAO.


Se va face semnalizarea rutieră corespunzătoare a lucrării conform Ordinului MI-MT, nr. 1112/411, publicat în Monitorul Oficial nr. 397/24.08.2000, se arată în Regulamentul pentru traversarea prin spargere a străzilor, trotuarelor şi zonelor verzi din municipiului Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS