16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDadana şi Radio Sud dau abonamente VIP la megafestivalul DISKOteka

Dadana şi Radio Sud dau abonamente VIP la megafestivalul DISKOteka

Radio Sud este pregătit pentru cel mai electrizant festival din această primăvară! DISKOteka Timişoara, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor 80 şi 90, are loc între 1-3 mai 2020. Luna aceasta, Dadana, moderatoarea matinalului de pe 97.4 FM, vă invită să vă înscrieţi în concurs pentru a câştiga unul dintre cele şase abonamente VIP Gold în valoare de 1.590 de lei oferite ca premii de Radio Sud.

Primăvara aceasta sună disco

Dadana îşi invită ascultătorii să cotrobăie prin garderobă după sclipitoarele haine disco ale anilor 80 şi 90 şi să îşi hrănească nostalgia cu DJ Bobo, Tehnotronic, Las Ketchup, Nana, Snap, No Mercy, Londonbeat şi mulţi alţi artişti care au dat pulsul unor decade pline de ritm şi culoare. Totul la DISKOteka Timişoara, unde Dadana vă oferă şansa de a ajunge în gradenele VIP Gold. Matinalul de pe 97.4 FM Dadana şi-a îmbrăcat deja hainele retro şi a început să facă exerciţiile de revigorare din fiecare dimineaţă pe muzica de la DISKOteka.

Cum intraţi în concurs

Concursul Radio Sud se desfăşoară începând de astăzi, 4 februarie, în cadrul emisiunii Matinali cu Dadana, difuzată între 7.00 şi 10.00. Ascultătorii Radio Sud pot suna la concurs și, dacă răspund corect la întrebarea moderatorului, vor fi înscrişi, zilnic, până pe 13.02.2020, la extragerea care va avea loc pe 14.02.2020. La această dată, vor fi extrase trei persoane câștigătoare a câte un abonament VIP Gold DISKOteka. Participanții necâștigători vor intra, automat, în cursa pentru cea de-a doua extragere, pe 24.02.2020. De asemenea, până pe 23.02.2020, se pot înscrie, în același mod, și alți ascultători Radio Sud. În cadrul celei de-a doua extrageri, vor fi stabiliți câștigătorii a alte trei abonamente Golden VIP.

Prima ediţie DISKOteka a întrecut orice aşteptări

DISKOteka este povestea a milioane de oameni din țară și de peste hotare care au crescut cu melodiile unor mari artiști. Mai mult decât atât, este singurul eveniment din România care a reușit să strângă de la prima ediție un număr impresionant de artiști internaționali, într-un singur loc. Este evenimentul care a reușit să adune 120.000 de persoane pe stadionul Dan Păltinișanu din Timişoara în anul 2019. Prin ediţia inaugurală de anul trecut, România a ajuns pe harta celor mai mari festivaluri de muzică retro din Europa. DISKOteka este cel mai important eveniment muzical din vestul țării.

Ascultă Radio Sud şi ai şansa de a trăi o experienţă muzicală de ţinut minte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS