Acasă Local Dolj Program INSPIRE Cinema Craiova VIP Electroputere 24 – 30 Ianuarie

Program INSPIRE Cinema Craiova VIP Electroputere 24 – 30 Ianuarie

-

1917: Speranță și moarte

Regia: Sam Mendes
Cu: Andrew Scott, Benedict Cumberbatch, Richard Madden, Mark Strong, George MacKay, Colin Firth
Gen Film: Drama, Razboi
Durată: 124 min
Rating: AP12
În timpul Primului Război Mondial doi tineri soldați englezi primesc o misiune imposibilă. Ei trebuie să livreze un mesaj pe teritoriul inamic, care ar putea salva 1600 de vieți omenești.
Vineri pana Joi 12:30; 16:30; 17:45; 18:30; 20:15; 21:00; 21:30

Bad Boys for Life / Băieți răi pe viață


Regia: Adil El Arbi, Bilall Fallah
Cu: Will Smith, Martin Lawrence
Gen Film: Actiune, Comedie, Crima, Thriller
Durată: 130 min
Rating: N 15
Ce se întâmplă când Băieții Răi devin bărbați? Ei bine, după 25 de ani de la lansarea primului film “Bad Boys”, îi regăsim pe celebrii detectivi Mike Lowrey și Marcus Burnett la fel de simpatici cum îi știm. Doar că acum îi cam bântuie criza vârstei mijlocii, pe fiecare în alt fel: Marcus tocmai devine bunic și se gândește deja la pensionare pentru a petrece mai mult timp în familie, dar Mike se împăunează cu forma sa de zile mari și vrea să demonstreze că este mai pregătit ca oricând să-i prindă pe răufăcători. Și fiindcă Mike este urmărit de interlopi periculoși iar prietenii nu renunță la greu, Marcus se lasă convins să-l însoțească într-o ultimă misiune, sub deviza “Luptăm împreună. Murim Împreună”. Așa că revin în focurile acțiunii pe străzile din Miami, în urmăriri palpitante, cascadorii spectaculoase și surprize comice.
Vineri pana Joi 15:30; 18:00; 19:00; 20:45; 21:15

Dolittle 3D

Regia: Stephen Gaghan
Cu: Tom Holland, Robert Downey Jr., Emma Thompson, Rami Malek, Michael Sheen
Gen Film: Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 98 min
Rating: AG
După ce și-a pierdut soția în urmă cu șapte ani, excentricul dr. John Dolittle (Downey), un veterinar extrem de îndrăgit din Anglia victoriană, se izolează în spatele porților conacului său, singura companie fiindu-i o menajerie de animale exotice. Dar, când tânăra regină Victoria (Jessie Buckley) se îmbolnăvește grav, Dolittle pornește cu mari ezitări într-o călătorie plină de aventuri către o insulă mitică pentru a căuta leacul care o va vindeca pe regină, regăsindu-și pe drum curajul, și trezindu-și la viață istețimea legendară, pe măsură ce va fi nevoit să-și croiască drum printre creaturi nemaivăzute ochiului uman.
Dublat: Vineri pana Joi 12:15; 14:15; 16:00
Subtitrat: Vineri pana Joi 18:15; 20:30

Bombshell

Regia: Jay Roach
Cu: Margot Robbie, Charlize Theron, Nicole Kidman
Gen Film: Biografic, Drama
Durată: 114 min
Rating: N 15
Bazat pe întâmplări reale, Bombshell este povestea câtorva femei care decid să-l înfrunte pe
Roger Ailes, fostul CEO al Fox News SUA, acuzându-l public de hărţuire sexuală şi de menţinerea unei atmosfere ostile față de femei în birourile Fox News.
Vineri pana Joi 16:15

Like a Boss

Regia: Miguel Arteta
Cu: Salma Hayek, Rose Byrne, Tiffany Haddish
Gen Film: Comedie
Durată: 90 min
Rating: AP 12
Rose Byrne și Tiffany Haddish sunt protagonistele comediei Like a Boss, în care cele două, prietene de-o viață, au împreună o firmă de cosmetice. Una e pragmatică, cealaltă își dorește doar bani și o viață de răsfăț. Când firma începe să piardă bani, însă, cele două caută o soluție pentru a ieși din impas. Abia acum prietenia dintre două firi complet opuse va fi pusă la grele încercări…
Vineri pana Joi 14:30; 19:50

Knives Out / La cuțite

Regia: Rian Johnson
Cu: Ana de Armas, Chris Evans, Daniel Craig, Katherine Langford, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Toni Collette, Christopher Plummer
Gen Film: Comedie, Crima, Drama, Mister, Thriller
Durată: 135 min
Rating: AP 12
Când renumitul scriitor Harlan Thrombey (Christopher Plummer) este găsit fără suflare în conacul său, imediat după cea de-a 85-a sa aniversare, curiosul și glumețul detectiv Benoit Blanc (Daniel Craig) este desemnat să investigheze cazul. Între familia disfuncțională a lui Harlan și angajații lui devotați, Blanc jongheaza printre secrete și jocuri de culise pentru a afla adevărul despre crima momentului.
Vineri pana Joi 17:15

The Grudge / Blestemul

Regia: Nicolas Pesce
Cu: Andrea Riseborough, Lin Shaye, John Cho, Jacki Weaver, Demián Bichir
Gen Film: Horror
Durată: 99 min
Rating: N 15
Sam Raimi şi Columbia Pictures ne propun un thriller înfricoşător, The Grudge / Blestemul, care explorează secretele întunecate dindărătul unui jurământ de răzbunare. Cumplitul blestem supranatural se revarsă peste un grup de victime aparent fără legătură între ele, izvorând dintr-o casă mistuită de flăcări şi întinzându-se pretutindeni.
Vineri pana Joi 14:45; 21:45

Red Shoes and the Seven Dwarfs 3D / Prințesa, „Condurii Roșii” și cei 7 pitici

Regia: Sung-ho Hong, Moo-Hyun Jang, Young Sik Uhm
Cu: Chloë Grace Moretz, Sam Claflin, Gina Gershon, Patrick Warburton, Jim Rash
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 97 min
Rating: AG
Printii care au fost transformati in pitici cauta pantofii rosii ai unei doamne pentru a rupe vraja, desi nu va fi usor. O parodie cu o rasucire.
Dublat: Vineri pana Joi 13:15

Spies in Disguise 3D / Spioni deghizați

Regia: Nick Bruno, Troy Quane
Cu: Karen Gillan, Will Smith, Tom Holland, Rashida Jones, Ben Mendelsohn
Gen Film: Actiune, Animatie, Comedie
Durată: 106 min
Rating: AG
Super spionul Lance Sterling (Will Smith) și omul de știință Walter Beckett (Tom Holland) sunt caractere total opuse. Lance este șarmant, suav și degajat. Walter este diferit, însă ceea ce îi lipsește în aptitudinile sociale compensează prin invențiile istețe, creând gadgeturi uimitoare pe care Lance le folosește în misiunile sale secrete.
Dublat: Vineri pana Joi 11:45

5Gang: Un altfel de Crăciun

Regia: Matei Dima
Cu: Selly, Gami, Pain, Dia
Gen Film: Actiune, Comedie
Durată: 105 min
Rating: AP 12
În perioada Crăciunului, Selly care tocmai l-a cunoscut pe Corneliu Carafă (jucat de Micutzu), dispare subit. Colegii lui, care întâi se gândesc să îl înlocuiască, își dau seama că ar putea fi în perciol, așa că pleacă să-l caute. La puțin timp după ce îl găsesc, ajung si ei împotmoliți într-o situație precară.
Polițiștii (jucați de Matei Dima și Vali Dobrogeanu) încearcă să rezolve misterul vloggerului dispărut, în timp ce Pain și Madălin intră într-o situație romantică destul de complicată.
Vineri pana Joi 15:15; 16:45

Star Wars: The Rise of Skywalker 3D / Star Wars: Skywalker – Ascensiunea

Regia: J.J. Abrams
Cu: Adam Driver, Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Keri Russell, Mark Hamill, Oscar Isaac
Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durată: 140 min
Rating: AG
Supraviețuitorii rezistenței înfruntă încă o dată forța militară a Primului Ordin în acest ultim capitol din saga lui Skywalker.
Vineri pana Joi 15:00

Arctic Justice / Căţeii arctici: Cursă pe zăpadă

Regia: Aaron Woodley
Cu: James Franco, Jeremy Renner, Anjelica Huston, Alec Baldwin, Michael Madsen
Gen Film: Animatie
Durată: 97 min
Rating: AG
Filmul urmărește un grup de eroi neexperimentați care se aliază pentru a-l contracara pe maleficul Von Walrus și a salva Arcticul. Swifty, un vulpoi polar lucrează în departamentul serviciului de livrare Arctic Blast, dar visează ca într-o zi să devină un câine de top, ca celebrii curieri husky ai Arcticului. Pentru a se dovedi demn de rolul câinelui de top, Swifty comandă în secret o sanie și livrează un pachet într-o locație misterioasă. Însă, el se împiedică de fortăreață secretă, unde se întâlnește cu Otto Von Walrus, un geniu malefic care se deplasează cu picioare mecanice și conduce o armată loială de pinguini.
Dublat: Vineri pana Joi 12:45

Jumanji: The Next Level 3D / Jumanji: Nivelul următor

Regia: Jake Kasdan
Cu: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Madison Iseman, Kevin Hart, Awkwafina, Jack Black
Gen Film: Actiune, Aventuri, Comedie
Durată: 119 min
Rating: AP 12
În Jumanji: Nivelul următor jucătorii trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume.
Vineri pana Joi 13:00; 18:45

Frozen II 3D / Regatul de gheață II

Regia: Chris Buck, Jennifer Lee
Cu: Kristen Bell, Evan Rachel Wood, Jonathan Groff, Idina Menzel, Josh Gad
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 110 min
Rating: AG
Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsăi și a-si salva regatul.
Dublat: Vineri pana Joi 12:00; 13:50

ȘTIRI VIDEO GdS

Tenis de Masă /Competițiile au fost sistate până pe 30 iunie

Federaţia internaţională de Tenis de Masă (ITTF) a decis, în contextul răspândirii pandemiei de coronavirus, să prelungească cu două luni suspendarea...