Acasă Eveniment Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident

-

Trei persoane au ajuns la spital după ce o femeie de 23 de ani, din Caracal nu a respectat semnificația indicatorului Cedează trecerea și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 50 de ani.

Potrivit primelor informații oferite de repreyentanții IPJ Olt, Polițiștii Biroului Rutier Caracal au stabilit faptul că o femeie, de 23 de ani, din Caracal, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Doja din municipiul Caracal, la intersecția cu strada Elena Doamna, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Cedează trecerea, ocazie cu care a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat, de 50 de ani, din aceeași localitate.

În urma accidentului, trei persoane au fost transportate la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec O zi dinamică la capitolul prieteni şi protectori. Întâlniri, discuţii, veşti care de care mai interesante, dar şi dispute pe măsură....