17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjO femeie de 43 de ani, găsită de poliție la cumpărături după ce a jefuit un bărbat în Autogara Târgu Jiu

O femeie de 43 de ani, găsită de poliție la cumpărături după ce a jefuit un bărbat în Autogara Târgu Jiu

O femeie, de 43 de ani, din Târgu Jiu, este anchetată de poliție, după ce vineri a jefuit un bărbat în Autogara din oraș. Astfel, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi  prin apelul 112 de către un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla în autogara din municipiul Târgu Jiu, persoane necunoscute i-au sustras portofelul în care se aflau suma de 155 de lei și documentele de identitate. La faţa locului s-a deplasat o patrulă de ordine şi siguranță publică, iar în urma verificărilor efectuate în împrejurimi, a fost identificată în apropierea unei societăţi comerciale, o femeie, de 43 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care la vederea organelor de poliție a avut un comportament suspect.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că aceasta, profitând de neatenția bărbatului, i-ar fi sustras portofelul după care s-a deplasat la un magazin alimentar, unde ar fi folosit o parte din banii sustrași pentru a face cumpărături. A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Restul de bani găsit asupra femeii și documentele personale ale apelantului au fost restituite acestuia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS