9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljScandal fără sfârşit pe uscătoria din bloc

Scandal fără sfârşit pe uscătoria din bloc

Neînţelegerile pentru folosirea uscătoriei dintr-un bloc din cartierul craiovean Valea Roşie continuă. De această dată, alt locatar vrea să facă „lumină“ în situaţia creată cu privire la folosirea părţilor comune din blocul cu pricina.

Este vorba de blocul M8 din cartierul craiovean Valea Roşie, în care există neînţelegeri cu privire la uscătorie. Această situaţie am mai prezentat-o în GdS, în ediţia din 19 decembrie 2019. Aici, de mai mulţi ani, uscătoria blocului a fost folosită mai mult de proprietarii de la parter pentru uscarea rufelor.

Între timp, şi ceilalţi locatari au început să-şi ceară fiecare dreptul de a folosi uscătoria. Această situaţie a generat tot felul de discuţii între vecini. S-a ajuns ca locatarii şi reprezentanţii lor să facă tot felul de calcule şi să „parceleze“ uscătoria. Au trasat cu vopsea pe podeaua din uscătorie ce suprafaţă îi revine fiecărui apartament şi au dat jos sforile pentru rufe.

Adresă

Preşedintele Asociaţiei de proprietari nr. 14 Valea Roşie, care este şi el proprietar în bloc, precizează că, de-a lungul timpului, folosirea uscătoriei a iscat tot felul de discuţii între proprietari. Acesta spunea că proprietarii chiar s-au certat între ei, au ajuns în instanţă pentru a stabili cine şi cum să folosească uscătoria. În fapt, Alexandru Stancu, proprietarul de la parter, îl acuza pe Ion Gaură, proprietar la etajul 1, că i-ar fi rupt sârmele pe care întindea rufele şi foloseşte uscătoria pe post de debara.

Fiecare cu dreptatea lui

În replică, Ion Gaură spune că lucrurile nu stau aşa cum le prezintă vecinul de la parter.

Proces-verbal

Acesta a pus lacăt atât la camera în discuţie, cât şi la uşa care duce la subsolul blocului. Dacă cineva avea nevoie de cheie trebuia să meargă la uşa familiei Stancu să o ceară, apoi să o ducă înapoi. Când erau plecaţi aşteptam până veneau. În această situaţie, proprietarii au hotărât să facă pentru fiecare cheie. Toată lumea a fost de acord. Dar familia Stancu nu s-a potolit.

Au urmat din nou discuţii. În repetate rânduri i-am solicitat să nu mai lase geamurile deschise la uscătorie. A refuzat, fapt care a declanşat un conflict în bloc. Referitor la afirmaţia domnului Stancu, că am depozitat diverse materiale în uscătorie, precizez că doar bicicleta este a mea. Restul materialelor fiind ale vecinilor. Sârmele au fost date jos în baza unui tabel. Trasarea spaţiilor care revin fiecărui locatar s-a făcut în prezenţa unui reprezentant al primăriei,

spune Ion Gaură.


Că este o problemă veche şi alambicată o spun şi cei de la asociaţie.


Este o problemă foarte veche. Nu se mai termină. Fiecare spune ce crede,

a replicat administratoarea Asociaţiei de proprietari nr. 14 Eroilor, Valea Roşie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS