10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjO șoferiță a fugit de la locul accidentului după ce a lovit cu mașina un biciclist de 82 de ani

O șoferiță a fugit de la locul accidentului după ce a lovit cu mașina un biciclist de 82 de ani

Un biciclist, în vârstă de 82 de ani, a ajuns luni seară la spital, după ce a fost lovit de o mașină pe raza orașului gorjean Novaci. Șoferița implicată în accidentul rutier a fugit de la locul faptei.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat, de 82 de ani, din oraşul Novaci, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe DN 67 C, ar fi fost acroşat de un autoturism, care a părăsit locul producerii evenimentului rutier. Biciclistul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ulterior, în urma activităţilor întreprinse de poliţişti, a fost identificat conducătorul autoturismului, respectiv o tânără, de 20 ani, din orașul Novaci, care după comiterea accidentului rutier a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS