18.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjViceprimarul din Târgu Jiu, Adrian Tudor, trimis la ecarisaj de primarul Romanescu

Viceprimarul din Târgu Jiu, Adrian Tudor, trimis la ecarisaj de primarul Romanescu

Scandalurile între primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, și viceprimarul Adrian Tudor, continuă și în 2020. Viceprimarul din Târgu Jiu, Adrian Tudor, responsabil cu activitățile culturale în primărie, se va ocupa suplimentar și de ecarisaj.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a precizat că, din data de 10 ianuarie, viceprimarul Adrian Tudor se va ocupa și de activitățile de ecarisaj. Edilul spune că dispoziția este pregătită și că Adrian Tudor va trebui să aibă o activitate în plus. Adrian Tudor va trebui să verifice și să coordoneze activitatea de gestionare a câinilor fără stăpân. Vicele va trebui să fie permanent la serviciu și să gestioneze orice problemă legată de câinii fără stăpân, având în vedere că sunt în permanență sesizări de la cetățeni.

Nemulțumit că nu vine la program

Edilul Marcel Romanescu a spus că se întâmplă ca viceprimarul să nu respecte programul de la instituție. Romanescu a precizat că la ora 8.00 Adrian Tudor va trebui să fie prezent la primărie. Vicele ar ajunge la birou la ora 10.00. Romanescu a spus că Adrian Tudor este plătit cu o leafă foarte bună pentru câteva ore de muncă. Edilul-șef este nemulțumit și de faptul că viceprimarul folosește în mod discreționar mașina de serviciu, deși aceasta ar trebui să fie lăsată la instituție la încheierea programului.

„Eu știu că programul începe la ora 8.00. La ședința de dimineață nu participă, dar află tot ce se discută acolo pentru că se exprimă în spațiul public. Pentru un program de doar şase ore are un salariu foarte bun. Este plătit să își desfășoare activitate potrivit fișei postului și programului. Dacă tot are timp disponibil, o să mai primească și activitatea de ecarisaj. La acest capitol sunt sesizate probleme aproape la orice oră și va trebui să le gestioneze. Din 10 ianuarie va face acest lucru“, a spus Marcel Romanescu, edilul din Târgu Jiu.

Replica lui Adrian Tudor

La rândul său, viceprimarul Adrian Tudor a afirmat că responsabilitatea pentru problema câinilor comunitari îi revine primarului Marcel Romanescu. Aceasta ar reprezenta o promisiune din campania electorală, în opinia lui Tudor. Acesta crede că edilul și-a dat seama după trei ani că nu poate rezolva problema amintită. Adrian Tudor spune că Romanescu i-a mințit pe cetățeni că va amenaja un nou adăpost canin. În ceea ce privește programul de la primărie, viceprimarul a anunţat că are program pe teren și nu stă lipit de scaunul din birou. În același timp, vicele a spus că îi va raporta zilnic primarului activitatea sa, dacă se va pune această problemă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS