15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPercheziții în Gorj la bărbatul suspectat că a aruncat în aer un bancomat și a furat 177.000 de lei

Percheziții în Gorj la bărbatul suspectat că a aruncat în aer un bancomat și a furat 177.000 de lei

-

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Gorj, în baza probatoriului administrat în cauza privind furtul sumei de 177.000 lei dintr -o unitate bancară din comuna Polovragi, județul Gorj, faptă comisă în noaptea de 19 spre 20 octombrie, de către autori necunoscuți, care prin explozie au distrus sistemul de închidere și au sustras suma de bani, au reușit identificarea unuia dintre autori, un barbat de 32 ani din județul Gorj.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Gorj, pentru documentarea întregii activități infracționale, în dimineața zilei de 18 decembrie, în baza autorizatiilor de efectuare a unor percheziții domiciliare emise de către instanța de judecată, s-a descins la două locații situate pe raza județului și care aparțin suspectului.

Poliţiştii gorjeni au pus totodată în executare și un mandat de aducere emis pe numele persoanei bănuite, aceasta fiind condusă la sediul IPJ Gorj.

Cercetările în cauză sunt efectuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS