39 C
Craiova
joi, 20 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentNoi informații din dosarul crimelor de la Caracal

Noi informații din dosarul crimelor de la Caracal

Ce au aflat criminaliştii de la Gheorghe Dincă despre comiterea odioaselor crime ? Criminalul a descris cu lux de amănunte ce le-a făcut fetelor. El a scris cum le-a torturat şi ucis pe cele două fete.

La începutul lunii noiembrie Gheorghe Dincă începe să scrie în celulă, explicând cu lux de amănunte ce a făcut cu trupul Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă își începe mărturisirea: o ia la ocazie în 14 aprilie și după ce intră în vorbă cu fata, recunoaște că:

m-a înfierbântat, mi s-a aprins becul. Nu mai judecam. Doream doar sex.

Îi propuneadolescentei 30 de lei pentru servicii sexuale. Fata refuză şi o leagă cu cureaua, o lovește peste față. A legat-o inclusiv la ochi, să nu vad unde o duce.

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

A băgat mașina în curte, acolo unde îl aștepta un vecin, care îl mai ajuta la munca din curte.

Acesta o vede pe fată şi Dincă îi spune că a adus-o pentru servicii sexuale, după care prietrenul său îl roagă să îl lase să o abuzeze și el. Ceea ce se și întâmplă, confirmă procurorii.

În aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheroghe şi vecinul său, prin constrângere, au violat-o pe tânăra lipsită de liberate.”

Cum a chinuit-o şi omorât-o pe Luiza

Luiza Melencu

Dupa 4 zile de chin, în 17 aprilie, Luiza moare în casa lui Dincă. Dis-de-dimineață, acesta se enervează că fata se opune… și începe să o bată.

Inculpatul povestește că a văzut că „fata nu mai mișca, iar mâinile erau moi”.

Recunoaște în fața anchetatorilor că a intrat în panică. Cu sânge rece, explică cum a băgat-o în butoi.

Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc cârpei, luând și corpul foc, aruncând în butoi deșeuri de plastic. Am mers în casă și am adunat tot ce am crezut că trebuie ars și am pus pe foc – aruncând când scădea focul tot felul de deșeuri de plastic.

După ce au ars de tot, am mișcat cu un lemn să văd ce este în butoi și am văzut bucăți de oase și cenușă. Am intrat casă și am stat pe pat, lungit, adormind.

A doua zi, Dincă spune că a folosit un făraș pentru a strânge cenușa și osemintele calcinate. Apoi, ar fi aruncat totul la marginea unei păduri. A doua zi a cumpărat o cartela prepay pentru a-i liniști pe părinții Luizei.

Alexandra Măceșanu – a doua victimă

Alexandra Măceşanu
Alexandra Măceşanu

Dupa patru luni de la prima crimă, în 24 iulie îi cade victimă o altă fată. Alexandra Măceșanu în vârstă de 16 ani. Dincă o ia la ocazie. Deși se afla pe sensul opus de mers, întoarce mașina 200 de metri și se oferă să o ducă pe fată în oraș.

La fel cum și-a ademenit prada în aprilie, procedează și acum. Îi oferă Alexandrei 50 de lei pentru a întreține relații sexuale. Fata refuză, moment în care se gândește să o răpească. O leagă pe bancheta din spate și o duce acasă.

Acolo fata este agresată sexual chiar în ziua în care a fost răpită. A doua zi (25.07.2019), Dinca își bea cafeaua la ora 6:00, în timp ce victima sa era legată de pat. Fata îi spune de dimineață că o doare capul și burta și că ar avea nevoie de medicamente.Înainte de a pleca criminalul o leagă pe fată.

Am legat-o la picioare cu o ață, dar am luat și un lanț și sârmă și am legat-o din nou cu lanțul de picioare lăsând între 50 de centimetri după care am legat lanțul de patul metalic

Dincă se întoarce din oraș. Cumpără și o cartelă telefonic, de pe care o apelează pe mama Alexandrei și se recomandă ca ginerele ei.

Alexandra, omorâtă în bătaie şi arsă în butoi

Când se întoarce şi o găseşte cu telefonul o ia la bătaie.

Am lovit-o destul de tare, căzând jos, lovindu-se cu capul de ciment – dar nu mai aveam control. Am realizat că am omorât-o.

Intră în panică și o învelește pe fată cu husa de pe pat, apoi se gândește să scape de cadavru la fel cum a făcut în cazul Luizei.

Am mers la butoi și am așezat scândurele deasupra sitei, am mers la Alexandra, am învelit-o cu o husă de pat, am ieșit pe ușă, am luat-o la umăr cu picioarele în față. Ajungând la butoi, am băgat-o. (…) Am adăugat pe foc o plasă de plastic ce avea în ea 2-3 kilograme de vaselină. Iar ultima dată, o bucată de carton bituminat din acela gros. Telefonul pe care l-a atins Alexandra și tot ce era atins de ea, le-am pus pe foc.

Încrisurile lui Gheorghe Dincă se încheie în ziua de 26 iulie, când la ora 6:00 își amintește că l-a trezit zgomotul câinilor care anunțau mascații.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS