20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal11.000 kilograme deșeuri fier vechi confiscate de polițiști

11.000 kilograme deșeuri fier vechi confiscate de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au continuat să acționeze pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite.

Astfel, în această după-amiază, polițiștii de investigare a criminalității economice, cu sprijinul polițiștilor Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Slatina și al celor din cadrul Secției de Poliție Rurală Perieți, au depistat, în zona localității Valea Mare, un bărbat, de 34 de ani, din județul Dâmbovița, administrator al unei societăți comerciale, în timp ce transporta aproximativ 11.000 kilograme de deșeuri fier vechi.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul a efectuat transportul fără a deține asupra sa documente de proveniență a deșeurilor, încălcând prevederile legislației în vigoare.

Având în vedere aceste aspecte, polițiștii au sancționat contravențional administratorul firmei cu amendă în valoare de 20.000 de lei, conform Legii 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activitati de producție, comerț sau prestări servicii ilicite .

Totodată, întreaga cantitatea de 11 tone de deșeuri, în valoare de aproximativ 11.000 de lei, a fost confiscată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS