7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn cal a rămas înțepenit în nămol pe o alee din Coțofenii din Față

Un cal a rămas înțepenit în nămol pe o alee din Coțofenii din Față

Un cal a rămas înțepenit în nămol în comuna doljeană, Coțofenii din Față, în această după-amiază. Localnicii spun că incidentul a fost cauzat de faptul că se fac lucrări la canalizare, care nu sunt semnalizate.

O parte dintre locuitorii comunei Coțofenii din Față se plâng de faptul că de când au început lucrările la canalizare rămân frecvent înțepeniți în nămol. În această după amiază, locuitorii au trimis către Gazeta de Sud poze în care arată cum un cal a fost aproape înghițit de nămol.

Incidentul a avut loc chiar pe o alee centrală, respectiv Aleea Chintescu. Animalul rămas înțepenit era legat la căruță și era însoțit de stăpân.

”Un vecin a ieșit cu căruța cu calul că avea și el treabă și i-a rămas animalul înțepenit în nămol.Și asta pentru că în comună este dezastru, creat de modul în care se lucrează pentru a introduce canalizarea. Au venit 15 oameni și au tras de animal. Așa rămânem și cu mașinile și cu utilajele. Aceste locuri periculoase ar trebui semnalizate, dar nimeni de la firma care lucrează sau din administrație nu are nici o treabă. Am ajuns să ne rugăm să fie soare sau să vină înghețul ca să scăpăm de nămol. Nu este normal. Nu se lucrează nicăieri în halul acesta”, a spus unul dintre localnici.

Calul a rămas înțepenit în nămol, chiar lângă o locuință

Localnicii au fost la primar în audiență, în urmă cu câteva zile

Locuitorii din Coțofenii din Față au fos și în urmă cu o săptămână la primar să îi reproșeze că în urma lucrărilor, dumurile din comună sunt impracticabile. Ei spun că au făcut reclamații și la Inspectoratul de Stat în Construcții și că așteaptă un răspuns în privința modului în care se desfășoară lucrările în comuna Coțofenii din Față.

Lucările de canalizare la Coțofenii din Față se execută pe o lungime de 7447 ml. Valoarea lucrărilor de bază-construcţii şi instalaţii 3015316.47 lei. Valoare montaj utilaje, echipamente tehnologice şi funcţionale – 6570.77 lei Valoare utilaje,echipamente tehnologice şi funcţionale care necesită montaj 1038005.00 lei. Valoarea lucrarilor de organizare de şantier -13642.95 lei.
Valoarea totală este de 4226803.03 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS