20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbatul suspectat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Gheorghe Dincă este arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul suspectat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Gheorghe Dincă este arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul reținut de DIICOT pentru că ar fi violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Gheorghe Dincă va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce Tribunalul București a admis cererea procurorilor.

Avocatul acestuia, Valentin Vladu, a spus că Ștefan Risipițeanu nu și-a recunoscut vinovăția în fața instanței și s-a arătat mirat că vecinul său l-a denunțat. De asemenea, apărătorul spune că nu sunt probe suficiente pentru a-l incrimina pe clientul său.

„(Sunt, n.r) Multe probe și chiar spre deloc. Nu sunt foarte multe probe, ele tind spre zero. Există probe, dar ele nu leagă în mod direct pe inculpatul Risipițeanu de săvârșirea unor fapte, mai ales de cea de viol. Instanța rămâne în pronunțare. Sunt probe ADN. Nu pot sa spun mai multe. El nu recunoaște nimic, bineînțeles. A avut o atitudine sinceră, nu a recunoscut”, a declarat Valentin Vladu, avocatul lui Ștefan Risipițeanu, reținut de DIICOT pentru că ar fi violat-o pe Luiza Melencu,potrivit Mediafax.

Bărbatul a spus, în fața instanței, că îl cunoștea pe Gheorghe Dincă, însă ca vecin.
„Nu există probe care să-l lege direct pe inculpat. Dacă va fi decizie de arestare, da, contestăm. Nu are cum să regrete dacă nu a recunoscut”, a mai spus apărătorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS