17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCe-i trebuie călătorului RAT? Bilet electronic!

Ce-i trebuie călătorului RAT? Bilet electronic!

După cardul electronic, Regia Autonomă de Transport din Craiova lansează pentru călătorii săi biletul electronic (titlu de călătorie).

Ca să nu mai existe grija tonetelor şi a biletelor din hârtie, operatorul de transport local va introduce biletul electronic prin intermediul unei aplicaţii de telefonie mobilă. Această aplicaţie este oferită gratuit prin magazinele on-line pentru telefoane mobile. Aplicaţia se instalează pe telefon.

Călătorul urcă în mijlocul de transport în comun, deschide aplicaţia, scanează codul QR şi apoi primeşte biletul electronic. Aplicaţia se numeşte „Craiova Transport“ şi oferă în mod transparent toate informaţiile necesare despre timpii de aşteptare în staţie, trasee şi linii disponibile şi posibilitatea de a achiziţiona bilete sau abonamente.

Bilet RAT/sursa: Facebook


În aplicaţie se arată ce dotări are mijlocul de transport: aer condiţionat, echipament pentru persoane cu dizabilităţi. Este o aplicaţie simplă, gratuită, care o să aducă un plus transportului de călători.

Aplicaţia mobilă „Craiova Transport“

Aplicaţia mobilă „Craiova Transport“ ghidează călătorul la o destinaţie aleasă din orice punct al oraşului, în cel mai facil şi rapid mod. Puteţi obţine instrucţiuni de călătorie pas cu pas pentru rutele optime de autobuz, tramvai, alte mijloace de transport disponibile în viitor (ca de exemplu: biciclete, trotinete).

Puteţi cumpăra titluri de călătorie şi să le activaţi la urcarea în mijlocul de transport, prin furnizarea datelor unui card bancar valid.
Obţineţi instrucţiuni pas cu pas în timp ce călătoriţi: cât trebuie să mergeţi pe jos pentru a ajunge la staţie, cât timp aveţi de aşteptat, vizualizaţi orele de sosire pe linia dumneavoastră şi câte opriri au rămas până la destinaţie.

În plus, beneficiaţi de actualizări dacă/când există schimbări pe liniile preferate şi dacă orele de mers cu autobuzul sau tramvaiul sunt afectate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS