3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPeste 300.000 de buletine de vot pentru al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale

Peste 300.000 de buletine de vot pentru al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale

Autoritățile fac ultimele pregătiri pentru organizarea în bune condiții a celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale. Scrutinul va avea loc duminică, 24 noiembrie. Gorjenii sunt chemați la vot în cele 331 de secții de votare amenajate la nivelul județului. Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj, a spus că la instituție au sosit buletinele de vot necesare alegerilor din 24 noiembrie.

Este vorba de un total de 327.545 de buletine de vot și procesele-verbale aferente. Sunt disponibile la nivelul Prefecturii și restul materialelor electorale, precum ștampile, autocolante și altele necesare procesului electoral. Corina Belteu a mai spus că buletinele de vot vor fi introduse în saci, care vor fi sigilați. Sacii cu buletinele de vot vor fi ridicați de către primari în dimineața zilei de sâmbătă și duşi la secțiile de votare sub pază. În județul Gorj sunt peste 297.000 de alegători cu drept de vot. La primul tur de scrutin a fost înregistrată o prezență de 46,44%.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS