Acasă Local Gorj Razii la depozitele de colectare a metalelor

Razii la depozitele de colectare a metalelor

-

IPJ Gorj a efectuat în ultimele 24 de ore verificări cu privire la siguranța transporturilor şi la depozitele de colectare a metalelor .

Cu ocazia controalelor efectuate, polițiștii au verificat 23 puncte de colectare materiale feroase/neferoase, fiind aplicate 3 sancțiuni cont ravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, în valoare de 8.000 de lei.

Totodată polițiștii au confiscat cantitatea de 94 Kg de aluminiu și 49 kg de cupru.
Polițiștii rutieri au depistat în trafic, trei bărbați, de 19, 40 și 52 de ani în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice, deși nu aveau acest drept, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană, fără a avea acest drept.

De asemenea, polițiștii au mai aplicat 55 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 R., privind circulația pe drumurile publice, ocazie cu care au fost reținute 6 permise de conducere.

Au mai fost verificate 8 stații de cale ferată și 4 trenuri destinate transportului de persoane.
Peste 250 de persoane au fost legitimate cu ocazia controalelor desfășurate.
Nu au fost identificate cazuri de migraţie ilegală.

ȘTIRI VIDEO GdS

Un deținut a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă

Un bărbat de 25 de ani, a evadat de la Penitenciarul Constanța Poarta Albă, părăsind un punct de lucru situat în municipiul Constanţa, a informat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

A cerut să nu mai plătească apa, deoarece a văzut un cuplu făcând sex la baraj

Un bărbat din Bârlad, județul Vaslui, a cerut în audiență, la primar, să nu plătească factura la apă și canalizare pentru că el nu folosește apa, după ce a văzut un cuplu făcând sex la barajul de unde provine.