14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: Regionala CFR Craiova, amendată de Poliția Locală pentru neîntreținerea trecerilor la nivel cu calea ferată

Târgu Jiu: Regionala CFR Craiova, amendată de Poliția Locală pentru neîntreținerea trecerilor la nivel cu calea ferată

Regionala CFR Craiova, amendată de Poliția Locală Târgu Jiu pentru neîntreținerea trecerilor la nivel cu calea ferată. Este vorba de trecerile la nivel de cale ferată de pe străzile Ana Ipătescu și Tudor Vladimirescu.

„În data de 7 noiembrie 2019, polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului și Disciplina în Construcții au sancționat contravențional Regionala Căi Ferate Craiova cu amenzi în cuantum de 6000 lei, pentru neluarea măsurilor necesare privind realizarea lucrărilor de întreținere a trecerilor la nivel cu calea ferată din strada Tudor Vladimirescu și din strada Ana Ipătescu.

Precizăm faptul că în luna septembrie 2019, Poliția Locală Târgu Jiu a notificat Regionala Căi Ferate Craiova în legătură cu deficiențele constatate la trecerile la nivel cu calea ferată, în conformitate cu prevederile Ordonaței de Guvern nr. 43 din 1997, privind regimul drumurilor, în scopul asigurării condițiilor optime de circulație atât pentru traficul rutier, cât și pentru traficul feroviar.”, conform unui comunicat al Poliției Locale Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS