7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Un minor dispărut, găsit într-o casă nelocuită. Copilul a fost transportat la spital

Olt: Un minor dispărut, găsit într-o casă nelocuită. Copilul a fost transportat la spital

Un minor de 12 ani a fost dat dispărut după ce pe 1 noiembrie a părăsit sala de curs a Liceului ”Ștefan Diaconescu” din Potcoava fără a mai reveni la școală sau la domiciliu. Băiatul a fost găsit în această dimineață într-o casă părăsită din orașul Potcoava. Copilul a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, minorul Groza Cristian Constantin a fost găsit în această dimineață, in jurul orelor 07.00, pe raza orașului Potcoava. Copilul se afla într-o dependință a unei case nelocuite, fără a fi victima vreunei infracțiuni.

Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgență Slatina pentru efectuarea de investigații medicale.

La activitatea de căutare au participat 20 de polițiști, 12 jandarmi, 12 lucrători ISU și un polițist de frontieră cu aparat de termoviziune.

Polițiștii orașului Potcoava au fost sesizați de dispariția minorului la data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 19.20. Minorul se află în plasament din mai 2018 la o femeie din Potcoava care a și făcut sesizarea. Potrivit polițiștilor, minorul a mai plecat voluntar de la locuință și cu alte ocazii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS