11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljŞase cartiere din Craiova, fără apă caldă şi căldură

Şase cartiere din Craiova, fără apă caldă şi căldură

UPDATE: Cu privire la avaria produsă în Brazda lui Novac, reprezentanţii CEO dau asigurări că reparaţiile se vor încheia în această seară. Drept urmare, craiovenii afectaţi de producerea avariei vor beneficia în această seară de apă caldă şi căldură. În plus, reprezentanţii CEO au precizat că pentru reparaţii nu va fi spart covorul asfaltic de pe strada Brazda lui Novac. Lucrările se vor efectua doar pe canalul termic.

Şase cartiere din Craiova rămân fără apă caldă şi căldură pe timpul nopţii. Cauza,o avarie produsă în reţeaua de distribuţie a agentului termic primar a Complexului Energetic Oltenia. Cartierele afectate sunt Brazda lui Novac, cartierul 1 Mai şi Centru şi, parţial, Calea Bucuresti, Dezrobirii, Nanterre. Craiovenii rămân fără apă caldă şi căldură până joi dimineaţă. Avaria s-a produs în cartierul Brazda lui Novac .

Angajaţii CEO

Reprezentanţii CEO spun că avaria s-a produs pe strada Brazda lui Novac spre intersecţia cu bulevardul Dacia. Echipele de intervenţii sunt la faţa locului.

În data de 23.10.2019, în jurul orei 8:00, a avut loc o avarie la reţeaua de termoficare a Municipiului Craiova, care a dus la întreruperea livrării agentului termic în zonele Brazda lui Novac, centru, 1Mai şi, parţial, Calea Bucuresti, Dezrobirii, Nanterre.Personalul SE Craiova II intervine pentru izolarea defectului şi remedierea spărturii aparute pe magistrala agentului termic, dispunând de toate utilajele şi echipamentele tehnice necesare.

Conducerea companiei asigură locatarii din zonele menţionate că vor fi făcute toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS