Acasă Local Gorj Bărbat din Constanța, anchetat pentru infracțiuni silvice în Gorj

Bărbat din Constanța, anchetat pentru infracțiuni silvice în Gorj

-

Un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Murfatlar, județul Constanța, este cercetat de polițiștii gorjeni pentru comiterea unor infracțiuni silvice.

Constănțeanul, care conducea un tractor plin cu lemne, a fost oprit în trafic, pe DN 67 C Novaci, la sfârșitul săptămânii trecute. Remorca era încărcată cu material lemnos secționat, pentru care nu deţinea documente de provenienţă şi transport. Întreaga cantitate de 14 mc de material lemnos a fost lăsat în custodie reprezentanților Ocolului Silvic Novaci până la finalizarea cauzei. Conducătorul auto a declarat verbal că materialul lemnos provine din localitatea Melinești, județul Dolj. Pentru a se stabili cu exactitate proveniența materialului lemnos și pentru luarea măsurilor legale, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos.

ȘTIRI VIDEO GdS

Angajatorii sunt obligați să anunțe locurile de muncă vacante și ocuparea acestora

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea reamintește tuturor angajatorilor (persoane fizice/juridice de drept public sau privat) că, potrivit art. 10 din...