16.4 C
Craiova
miercuri, 27 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Razie printre vânzătorii de tutun

Razie printre vânzătorii de tutun

Poliţişti din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare  au executat, vineri, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea actelor de contrabandă cu tutun.

Astfel, oamenii legii au găsit într-un magazin, din comuna Seaca de Cîmp, 18 pachete de ţigări fără timbre de marcaj fiscal.

De asemenea, în cadrul acţiunii a fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 54 de ani, din localitate, unde au fost găsite 40 de pachete de ţigări care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal românesc.

Pachetele de ţigări au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Cluburile din Premier League au votat reluarea antrenamentelor colective

Cluburile din Premier League au votat, astăzi, în unanimitate pentru reluarea antrenamentelor colective, inclusiv contactul între jucători. Este un nou pas important...

Yuliya Dumanska se desparte de SCM Vâlcea. Vezi mesajul...

Handbalista Yuliya Dumanska şi-a anunţat, marţi seara, pe contul personal de Facebook, despărţirea de formaţia SCM Râmnicu Vâlcea. Aceasta a evoluat în tricoul...