Acasă Local Dolj Piaţă volantă, într-o nouă locaţie din centrul Craiovei

Piaţă volantă, într-o nouă locaţie din centrul Craiovei

-

Centrul Craiovei va găzdui în acest weekend o nouă ediţie a Pieţei Volante, organizate de SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL în colaborare cu Primăria Craiova. Locaţia va fi una nouă, piaţa urmând a fi amenajată în zona pietonală a străzii Theodor Aman din Centrul Vechi al municipiului, între Casa de Pensii şi English Park.

De aici, sâmbătă şi duminică, 19-20 octombrie 2019, craiovenii vor avea ocazia să-şi poată achiziţiona direct de la producători o gamă foarte diversificată de produse: fructe şi legume proaspete, preparate tradiţionale din carne, brânzeturi, miere, fructe uscate, ori dulceţuri şi conserve de casă.

Primele ediţii ale Pieţei Volante, pe care societatea noastră le-a organizat în cursul anului 2019, s-au dovedit un real succes, fiind apreciate atât de cumpărători, cât şi de comercianţi. Fiind în plin sezon al conservelor pentru iarnă, ne-am decis să organizăm sâmbătă şi duminică, pe 19 si 20 Octombrie 2019, o nouă ediţie a acestei Pieţe Volante, având în vedere gama mult mai variată de produse care pot fi oferite de producătorii agricoli în această perioadă. Locaţia va fi şi ea schimbată, producătorii urmând să-şi desfacă acum marfa în zona pietonală a străzii Theodor Aman din Centrul Istoric al municipiului„, a declarat Alin Mărăcine, administrator/director general al SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL.

Ce produse aduce piaţa volantă:

Craiovenii vor purtea găsi în noua piaţă volantă, atât preparate tradiţionale, cât şi legume, fructe, produse apicole.

Vor putea fi găsite aici fructe şi legume de sezon, lactate sau brânzeturi, preparate tradiţionale din carne de porc şi oaie, dulceţuri, miere şi produse apicole, conserve si murături, ulei de floarea-soarelui de primă presă, toate direct de la producători. Îi aşteptăm în Piaţa Volantă nu doar pe cei care vor să-şi desfacă aici marfa, ci şi pe cetăţenii care îşi pot cumpăra de toate cele necesare la doar câţiva paşi de casă!”, a declarat Alin Mărăcine, administrator/director general al SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL”, a mai spus Alin Mărăcine.

Proiectul de amenajare a pieţelor volante este pus în practică de SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL împreună cu Primăria şi Consiliul Local Craiova. Noua locaţie a acestei pieţe volante a fost aprobată prin Hotărîrea Consiliului Local al Municipiului Craiova nr. 281 din 27.06.2019.

ȘTIRI VIDEO GdS

Elevii au prima hartă interactivă cu școli și angajatori

Şcolile profesionale, cu specializările pe care le au, precum şi firmele care desfăşoară activităţi în domeniile respective, dar şi numărul de angajaţi se regăsesc acum pe o hartă interactivă,

Începe judecata în dosarul şpăgilor de la Psihiatrie

udecătorii de la Curtea de Apel Craiova au respins contestaţia formulată de fosta şefă a Secţiei de Psihiatrie din cadrul SJU Slatina. Asta înseamnă că Tribunalul Olt poate începe judecarea celor cinci inculpaţi din acest dosar.