Acasă Local Reținut pentru nerespectarea ordinului de protecție provizoriu

Reținut pentru nerespectarea ordinului de protecție provizoriu

-

Un bărbat de 48 de ani, din comuna mehedinţeană Bala, a fost reţinut aseară pentru 24 de ore, după ce a încălcat un ordin de protecţie provizoriu.

Polițiștii Secției Rurală Baia de Aramă au fost sesizați telefonic de o minora de 17 ani că tatăl său o amenință, deși pe numele său a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe 3 octombrie.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul secției, iar din verificări s-a stabilit că bărbatul s-a deplasat la locuința sa, din comuna Bala, încălcând condițiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Mehedinți. Astăzi, mehedinţeanul va fi prezentat Judecătoriei Baia de Aramă cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Emil Săndoi, la Repriza de Sud

Fostul mare fundaş al Ştiinţei şi antrenor al Universităţii Craiova, Emil Săndoi, va fi prezent în această seară în studioul Radio Sud...

SCM Craiova îşi joacă şansele în Cupa EHF

Echipa feminină de handbal SCM Craiova va disputa, în acest weekend, duelurile cu formaţia norvegiană Tertnes, din turul doi preliminar al Cupei...