Acasă Local Bărbat prins la volan fără permis de conducere

Bărbat prins la volan fără permis de conducere

-

Un bărbat de 31 de ani din Pleniţa a fost prins la volan de poliţişti din cadtrul Secţiei 7 fără a avea permis de conducere. Maşima i-a fost încredinţată de un bărbat de 31 din Caraula, care a ajuns şi el în atenţia poliţiştilor.

Potrivit IPJ Dolj, în noaptea de 16 spre 17 septembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa au depistat un bărbat de 31 de ani, din localitate, care conducea un autoturism prin Pleniţa, deşi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul îi fusese încredinţat de un alt bărbat de 32 de ani, din Caraula, care ar fi cunoscut că cel în cauză nu deţine permis de conducere.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis şi încredinţarea vehiculului unei persoane despre care se cunoaşte că nu deţine permis de conducere. 

ȘTIRI VIDEO GdS

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...