25.4 C
Craiova
duminică, 24 septembrie, 2023
Știri de ultima orăLocalGorj/ Tânăr, de 22 de ani, împușcat în cap la Cărbunești

Gorj/ Tânăr, de 22 de ani, împușcat în cap la Cărbunești

Polițiștii gorjeni, sub supravegherea Parchetului Militar Timișoara, au început o anchetă, după ce un tânăr, de 22 de ani, din comuna gorjeană Aninoasa, a fost împușcat în cap, în localitatea Târgu-Cărbunești.

Astfel, polițiști din cadrul Poliției Târgu-Cărbunești au fost sesizați luni cu privire la faptul că, un tânăr de 22 de ani, din comuna Aninoasa, la scurt timp după ce a coborât dintr-un autoturism pe drumul comunal Măceșu, pe raza orașului Târgu-Cărbunești, a fost lovit în cap de un obiect metalic ce pare a fi glonț. Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Locul unde se afla persoana vătămată se situează la circa 2 kilometri de Poligonul Târgu-Cărbunești și unde, până la orele 11:55, au executat trageri cu armamentul din dotare lucrătorii Jandarmeriei Gorj. A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului Militar Timișoara.

Tânărul este stabil și conștient.Va fi transportat la Spitalul din Craiova pentru extragerea glonțului și pentru investigații suplimentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS