12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljeni prinşi băuţi la volan

Doljeni prinşi băuţi la volan

Poliţişti din cadrul Secției 12 Rurală Daneți au depistat un bărbat de 45 de ani, din Osica de Sus, în timp ce conducea, pe DJ561C, în Daneți, un autoturism, având o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea determinării alcoolemiei.

Poliţişti din Valea Stanciului și Gângiova au depistat, ieri, un bărbat de 25 de ani, din Valea Stanciului, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 561B, în localitatea de domiciliu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cele două cazuri poliţiştii aun întocmit dosare penale.

Astăzi, poliţişti din Valea Stanciului și Gângiova au depistat un bărbat de 28 de ani, din Segarcea, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 561B, în comuna Drănic, fără a poseda permis de conducere. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS