16.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Razie la magazinele din apropierea şcolilor

Razie la magazinele din apropierea şcolilor

-

Mai mulţi agenţi economici care îşi desfăşura activitatea în apropierea şcolilor au fost amendaţi, iar marfa confiscată de poliţişti din cadrul IPJ Dolj, care au descoperit nereguli numeroase. Au fost aplicate 6 sancţiuni contravenționale în valoare de aproximativ 30.000 lei.

Poliţişti din cadrul I.P.J. Dolj – Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu specialiști din cadrul DSVSA Dolj, au organizat, ieri, o acţiune pentru prevenirea și combaterea activităților comerciale ilicite, în incinta și zona adiacentă unităților de învățământ preuniversitar din județul Dolj.

Oamenii legii au verificat 42 de agenți economici, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 6 sancţiuni contravenționale în valoare de aproximativ 30.000 lei.

Ca măsuri complementare, au fost confiscate mărfuri, dar şi sume de bani.

Cu ocazia controlului efectuat în Craiova, s-a constatat că un agent economic deţinea în vederea comercializării mai multe produse de patiserie, a căror provenientă nu a putut fi dovedită în conditiile legii.

Agentul economic a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990 R., dispunându-se totodată confiscarea produselor de patiserie respective.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.