13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRazie la magazinele din apropierea şcolilor

Razie la magazinele din apropierea şcolilor

Mai mulţi agenţi economici care îşi desfăşura activitatea în apropierea şcolilor au fost amendaţi, iar marfa confiscată de poliţişti din cadrul IPJ Dolj, care au descoperit nereguli numeroase. Au fost aplicate 6 sancţiuni contravenționale în valoare de aproximativ 30.000 lei.

Poliţişti din cadrul I.P.J. Dolj – Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu specialiști din cadrul DSVSA Dolj, au organizat, ieri, o acţiune pentru prevenirea și combaterea activităților comerciale ilicite, în incinta și zona adiacentă unităților de învățământ preuniversitar din județul Dolj.

Oamenii legii au verificat 42 de agenți economici, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 6 sancţiuni contravenționale în valoare de aproximativ 30.000 lei.

Ca măsuri complementare, au fost confiscate mărfuri, dar şi sume de bani.

Cu ocazia controlului efectuat în Craiova, s-a constatat că un agent economic deţinea în vederea comercializării mai multe produse de patiserie, a căror provenientă nu a putut fi dovedită în conditiile legii.

Agentul economic a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990 R., dispunându-se totodată confiscarea produselor de patiserie respective.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS