16.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj/ Proteste la UATAA Motru

Gorj/ Proteste la UATAA Motru

-

Zeci de persoane au protestat joi la sediul Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apă(UATAA) din Motru. Este vorba de angajați care au primit dispoziții ca vineri să nu se mai prezinte la serviciu.

Un total de 49 de salariați vor lucra doar 4 zile pe săptămână, din cauza problemelor economice pe care le are operatorul de apă caldă și căldură din Motru. De altfel, UATAA Motru se află în insolvență de 4 ani, din cauza datoriilor pe care le are. Administratorul special al UATAA Motru, Eugen Corcoață, a dispus ca 49 de persoane să aibe un program redus de lucru. Muncitorii au solicitat suspendarea deciziei.

Acest lucru nu s-a întâmplat, iar joi oamenii au protestat în fața sediului unității. Primarul din Motru, Gigel Jianu, a declarat că vineri, de la ora 08,30 va convoca la o ședință pe administratorul special și pe administratorul judiciar Siomax. Oamenii nu știu însă dacă vineri să se prezinte sau nu la serviciu.

Primarul Gigel Jianu a cerut în Consiliul Local Motru schimbarea din funcție a lui Eugen Corcoață. Acest lucru a fost respins săptămâna trecută. Administratorul special al UATAA Motru a declarat că a luat măsura restrângerii de activitate pentru 49 de persoane din motive economice și tehnologice.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.