14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Autoturism proiectat într-un capăt de pod

Olt: Autoturism proiectat într-un capăt de pod

Un accident spectaculos a avut loc în comuna Valea Mare, judeţul Olt. Un autoturism a ajuns proiectat în şanţul de pe marginea drumului.

Un tânar de 23 de ani, din oraşul Scorniceşti, a fost proiectat, cu tot cu autoturism, într-un capat de pod. Tânărul conducea un autoturism pe DN 65 pe raza comunei Valea Mare, din direcţia Piteşti către Craiova, informează IPJ Olt.

Tânărul ar fi acroşat separatorul de sens şi astfel a ajuns în şanţ. Maşina a rămas într-o poziţie ciudată, cu partea din spate suspendată şi cu partea din faţă în şanţ. Evenimentul s-a produs în dimineaţa zile de sâmbătă, în jurul orei 10:00, potrivit informaţiilor de la IPJ Olt.

În autoturism se aflau şoferul şi un pasager. Pasagerul este un tânăr de 22 de ani din comuna Priseaca. Cei doi au rămas încarceraţi. Ulterior, cele două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, efectuând verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS