16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDemersuri pentru finalizarea lucrărilor la Stadionul Municipal

Demersuri pentru finalizarea lucrărilor la Stadionul Municipal

Autoritățile fac demersuri pentru finalizarea lucrărilor la Stadionul Municipal Târgu Jiu. Parlamentarul de Gorj, Mihai Weber, a anunțat că a stat de vorbă cu șefii din Ministerul Dezvoltării Regionale și cu directorii Companiei Naționale de Investiții pe tema lucrărilor de la Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Politicianul a spus că în zilele următoare va intra în posesia unui document care va cuprinde calendarul cu privire la etapele de execuție a lucrărilor și cu data la care va începe recepția, precum și termenul de finalizare a acesteia.

Stadionul Municipal din Târgu Jiu ar fi trebuit să fie finalizat de acum un an. Lucrările au fost prelungite și a mai fost organizată o licitație pentru construirea unei pasarele și a sistemului de colectare a apelor pluviale.

Bugetul total pentru noua arenă depășește 28 de milioane de euro. Până în prezent, au fost depășite toate termenele privind inaugurarea stadionului de la Târgu Jiu.

Acesta are peste 12.000 de locuri și ar trebui să găzduiască în toamnă meciuri ale echipei naționale de tineret. Este destul de greu să se întâmple acest lucru, dacă nu a început încă recepția lucrărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS