11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTârg de design vestimentar în Craiova

Târg de design vestimentar în Craiova

Weekendul acesta are loc în Bănie târgul Coolhunting Affairs. Un târg de haine şi accesorii unde lumea poate să vină să îşi cumpere lucruri la preţuri accesibile, să-şi creeze propriul stil vestimentar, să se relaxeze la o limonadă sau să participe la diferitele concursuri pe care organizatorii manifestării le-au pregătit.

Organizatorii aşteaptă vizitatorii cu câteva surprize şi sfaturi despre stil, iar una dintre ele include şi un concurs Radio Sud. Participanții la concurs va trebui să-şi creeze propriul stil vestimentar într-un anumit interval de timp, iar stilul să se potrivească cu o cască purtând inscripţia Radio Sud, și participanții pot face și poze cu casca. Premiu este un abonament full la sala de fitness Melody.
Concursurile se desfăşoară sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00.

Cei mici vor avea şi ei activitate, deoarece organizatorii au pus la dispoziţia părinţilor şi un loc de joacă pentru copii, unde pot fi şi ei creativi.

Vizitatorii pot veni la târg însoțiți de animalele de companie.
Târgul de design vestimentar se va desfăşura în perioada 31 august-1 septembrie, în grădina Garden affairs (str. Eugeniu Carada, nr. 14 A-B), de la ora 12:00 la ora 20:00.

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS