Acasă Local Gorj Semnalizarea rutieră din zona unităților de învățământ, la verificat

Semnalizarea rutieră din zona unităților de învățământ, la verificat

-

Consiliul Județean Gorj inventariază în această perioadă semnalizarea rutieră a trecerilor la nivel de cale ferată de pe drumurilor județene și semnalizarea rutieră din zona unităților de învățământ. Specialiștii din compartimentele de specialitate vor să verifice dacă semnalizarea rutieră în punctele respective este corespunzătoare și sunt îndeplinite condițiile de siguranță în trafic, atât pentru pietoni, cât și pentru conducătorii auto. Cornel Cimpoieru, director în cadrul Consiliului Județean Gorj, a declarat că se va interveni în zona școlilor, acolo unde se va impune, astfel încât elevii, profesorii și părinții să nu se confrunte cu probleme după începerea anului școlar. Inclusiv Secția de Drumuri Naționale va verifca indicatoarele rutiere din apropierea școlilor.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.