Acasă Local Gorj Gorj: Furt dintr-un magazin din Motru

Gorj: Furt dintr-un magazin din Motru

-

Un bărbat, de 50 de ani, din Motru, este anchetat pentru furt dintr-un magazin. Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi vineri de către administratorul unei societăţi comerciale, din localitatea  Motru, cu privire la faptul că, un bărbat, ar fi sustras poşeta gestionarei. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, un bărbat, de 50 de ani, din municipiul  Motru,  a pătruns după tejgheaua unităţii comerciale, de unde ar fi sustras o geantă tip poşetă aparţinând gestionarei, de 38 de ani, din aceeaşi localitate. Poşeta a fost recuperată de către poliţişti şi restituită femeii. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grecia confirmă primul caz de coronavirus

Grecia confirmă primul caz de infectare cu coronavirus, fiind vorba despre o femeie care a călătorit, anterior în Nordul Italiei, a anunţat miercuri Ministerul Sănătăţii de la Atena.

Un bărbat a ajuns de la mall la spital dupa ce s-a simțit rău

Un bărbat a fost dus la spital direct dintr-un mall din Capitală. Bărbatul se simțea rău, a mers la un cabinet medical din incinta complexului comercial și acolo a spus că s-a întors recent din Italia.

Air New Zealand vrea să introducă cuşete cu paturi la clasa economy

Compania aeriană Air New Zealand a anunţat, miercuri că analizează posibilitatea de a introduce cuşete cu paturi pentru pasagerii de la clasa economy, o iniţiativă destinată să îmbunătăţească confortul pasagerilor pentru zborurile pe distanţe lungi, transmite AFP.