Acasă Local Gorj CEO pregătește rețeaua de termoficare din Craiova pentru perioada de iarnă

CEO pregătește rețeaua de termoficare din Craiova pentru perioada de iarnă

-

Rețeaua de termoficare a municipiului Craiova va fi pregătită pentru perioada de iarnă. Complexul Energetic Oltenia furnizează prin Sucursala Electrocentrale Craiova II agent termic către populația din Craiova. Au fost alocați bani pentru lucrări de reparație la Sistemul de termoficare urbană gestionat de termocentrala din Craiova. Suma cheltuită pentru punerea la punct la conductelor de transport este de peste 115.00 de lei. Vor fi înlocuite anumite tronsoane din conductele de transport a energiei termice și se va interveni în mai multe puncte din municipiu pentru refacerea izolațiilor termice.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.