11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGeorgeta Melencu, revoltată de informația că ar fi solicitat 300.000 euro

Georgeta Melencu, revoltată de informația că ar fi solicitat 300.000 euro

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani, din Dioști, județul Olt, prima victimă a lui Gheorghe Dincă, spune că e o aberație informația că s-ar fi constituit parte civilă în dosar și că ar fi cerut 300.000 euro.

Georgeta Melencu, mama fetei dispărute pe 14 aprilie 2019, în Caracal, a negat vehement joi că familia sa s-ar fi constituit parte civilă, cerând despăgubiri de 300.000 euro.
„Eu am văzut la televizor această informație și am sunat să spun că nu este nimic adevărat. Noi nu cerem absolut nimic. Pe noi ne interesează banii, în situația asta?! Eu nu știu cine a aberat, noi chiar nu vrem să fim băgați în aberația asta“, a declarat Georgeta Melencu.


Mama Luizei a acuzat în repetate rânduri că anchetatorii care s-au ocupat de cazul dispariției fiicei sale au lucrat superficial și că de abia acum se desfășoară cu adevărat operațiunile de căutare și informațiile sunt puse cap la cap.

Membrii familiei Melencu au fost audiați, marți, de anchetatorii DIICOT, iar miercuri, la aproape patru luni de la dispariția Luizei, de la domiciliul ei din Dioști au fost ridicate mai multe lucruri ale fetei de pe care se pot preleva probe AND, respectiv obiecte de lenjerie intimă, peria de păr a fetei, încălțăminte, brățări etc. „Prima dată ne-a luat câteva fire de păr și-atâta tot“, a mai spus mama fetei, lămurind și controversa apelurilor primite după dispariția fetei.

Deși în ultimele zile a apărut informația că familia ar fi fost sunată de patru ori, Georgeta Melencu reafirmă că tatăl său i-a transmis că a fost vorba de două apeluri, unul pe 15 aprilie, a doua zi de la dispariție, în care i s-a transmis că Mihaela (pe Luiza o mai cheamă și Mihaela – n.r.) este bine, dar a hotărât să plece de acasă sub influența unei bune prietene, iar cel de-al doilea, vineri, 19 aprilie, când o voce de bărbat în vârstă i-a transmis că sunt bine copiii și că au plecat în Elveția.

Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie 2019, din Caracal, unde aștepta o mașină de ocazie pentru a ajunge la Dioști. De atunci nu a mai văzut-o nimeni. Familia i-a anunțat dispariția încă din acea zi de duminică, la Poliția Dioști, însă timp de trei luni și jumătate, spun membrii familiei Melencu, cercetările s-au făcut superficial.

Gheorghe Dincă, suspectul din Caracal, a recunoscut că ar fi omorât-o și pe Luiza și ar fi ars-o, ca și pe Alexandra, chiar în ziua în care a răpit-o.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS