14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPatru noi șefi de secție la Spitalul Județean

Patru noi șefi de secție la Spitalul Județean

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu are șefi noi la patru secții. Au fost organizate concursuri pentru posturile de șefi de la următoarele secții: Psihiatrie (Ana Maria Cîmpeanu), Obstetrică-Ginecologie (Adrian Tetileanu), Cardiologie (Corina Adela Morega) și Pediatrie (Natalia Ișfan). Consiliul Județean Gorj a validat în ședința de joi rezultatele concursurilor.

„Se validează rezultatul examenului organizat în vederea ocupării funcţiei vacante de şef de secţie, la Secţia Psihiatrie Acuți din cadrul unităţii sanitare publice – Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, astfel cum este consemnat în procesul-verbal nr. 23145/02.07.2019, întocmit de comisia de concurs, potrivit căruia, doamna Cîmpeanu Ana-Maria, medic primar, specialitatea psihiatrie, a obţinut 353 de puncte, fiind declarată «admis». Art. 2.

Se validează rezultatul examenului organizat în vederea ocupării funcţiei vacante de şef de secţie, la Secţia Obstetrică-Ginecologie din cadrul unităţii sanitare publice – Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, astfel cum este consemnat în procesul-verbal nr. 22948/02.07.2019, întocmit de comisia de concurs, potrivit căruia domnul Tetileanu Adrian Victor, medic primar, specialitatea ginecologie, a obţinut 346,80 puncte, fiind declarat «admis». Art. 3.

Se validează rezultatul examenului organizat în vederea ocupării funcţiei vacante de şef de secţie, la Secţia Cardiologie din cadrul unităţii sanitare publice – Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, astfel cum este consemnat în procesul-verbal nr. 25527/19.07.2019, întocmit de comisia de concurs, potrivit căruia, doamna Morega Adela-Corina, medic primar, specialitatea cardiologie, a obţinut 332,50 puncte, fiind declarată «admis».

Art. 4. Se validează rezultatul examenului organizat în vederea ocupării funcţiei vacante de şef de secţie, la Secţia Pediatrie din cadrul unităţii sanitare publice – Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, astfel cum este consemnat în procesul-verbal nr. 25545/19.07.2019, întocmit de comisia de concurs, potrivit căruia, doamna Ișfan Natalia-Simona, medic primar, specialitatea pediatrie, a obţinut 329,77 puncte, fiind declarată «admis».

La numirea în funcţie, şefii de secţie vor încheia cu unitatea sanitară publică – Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, reprezentată prin manager, contracte de administrare, în condițiile legislației specifice“, potrivit hotărârii Consiliului Județean Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS